Aston Martin Forum banner

Usuwanie wtórnego katalizatora (2019 Vantage)

794 views 6 replies 5 participants last post by  Hernan  
#1 ·
Rozważam zamontowanie rur usuwających katalizator wtórny (Quicksilver lub Velocity) w moim UK Vantage (2019) - wydaje się to dość proste w instalacji, po prostu zastanawiam się nad następującymi kwestiami:
  1. Czy jeśli przejdę z tym przegląd w Aston Martin, to przejdzie on przegląd?
  2. Jestem prawie pewien, że emisje nie zostaną zbytnio naruszone?
  3. Czy wzrost hałasu sprawia, że ​​na autostradzie jest dudniący? (Trudno ocenić zmianę głośności z YouTube)
Wszelkie doświadczenia z prawdziwego świata są bardzo mile widziane

#2 ·
Hej, poleciłem oba, słyszałem o tym na lokalnym spotkaniu samochodowym i kupiłem pakiet QuickSilver do mojego Aston Martin Vantage F1 z 2023 roku. Ale kiedy przesyłka dotarła, zabrałem samochód na wymianę oleju do mojego dealera i otrzymałem ofertę od lokalnego kolekcjonera, więc został sprzedany zanim dotarł pakiet. Więc sprzedaję swój, jeśli jesteś zainteresowany. Jest fabrycznie nowy i wciąż w pudełku
Image

Image

Image
Image

Image

#5 ·
Hej, poleciłem oba, usłyszałem o tym na lokalnym zlocie samochodowym i kupiłem pakiet QuickSilver do mojego Aston Martin Vantage F1 z 2023 roku. Ale kiedy przesyłka dotarła, ostatecznie zabrałem samochód na wymianę oleju do mojego dealera i otrzymałem ofertę od lokalnego kolekcjonera, więc sprzedał się, zanim paczka dotarła. Więc sprzedaję mój, jeśli jesteś zainteresowany. Jest fabrycznie nowy i nadal w pudełku View attachment 3331
View attachment 3330
View attachment 3332 View attachment 3333
View attachment 3329
Czy sprzedałeś ten zestaw? Gdzie jesteś?